1 gul lök
3 ägg
2 dl grädde
1 msk dinkelmjöl/bovetemjöl
salt & peppar
Såsen
2 dl creme fraiche
1 msk majonnäs
1 tsk dijonsenap
persilja
salt & vitpeppar
mangold/mache/spenat/ruccola
Sätt ugnen på 200 grader. Riv rödbetorna och hacka löken, blanda med ägg, kryddor och ihopvispad grädde och mjöl. Lägg i en ugnsform och grädda i ca 30 minuter.
Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylen ett tag.
Servera med gröna bladgrönskaer.
2 dl grädde
1 msk dinkelmjöl/bovetemjöl
salt & peppar
Såsen
2 dl creme fraiche
1 msk majonnäs
1 tsk dijonsenap
persilja
salt & vitpeppar
mangold/mache/spenat/ruccola
Sätt ugnen på 200 grader. Riv rödbetorna och hacka löken, blanda med ägg, kryddor och ihopvispad grädde och mjöl. Lägg i en ugnsform och grädda i ca 30 minuter.
Blanda ingredienserna till såsen och låt den stå i kylen ett tag.
Servera med gröna bladgrönskaer.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar